Kredit365

Krav

  • 18 år
  • Inkomst: 20000kr/år
  • Svensk medborgare
ANSÖK

Kredit365 - Ett räntefritt smslån-erbjudande som dock inte är avgiftsfritt

Recension - Kredit365
Betyg 2/5

Hos Kredit365 erbjuds du låna 1000 kronor utan ränta i 30 dagar. Du får även låna denna summa räntefritt om du har betalningsanmärkningar. Vidare använder Kredit 365 inte UC när de utför kreditkontrollen. Dock tillkommer en uppläggningsavgift på 350 kronor och en aviavgift på 45 kronor.

När du som ny kund vill ansöka om ett lån hos Kredit365 gör du det genom att fylla i en ansökan på deras hemsida. Återkommande kunder kan däremot göra sin ansökan direkt från sin mobiltelefon genom att skicka ett sms. Detta för att det ska vara så snabbt och smidigt som möjligt för dig som kund. När du i låneansökan fyller i hur stor summa du vill låna framgår det tydligt vad kostnaden blir vilket känns tryggt. I sista steget i din låneansökan ska du legitimera dig med BankID eller E-legitimation. Beskedet om du är beviljad lånet eller ej syns sedan direkt på skärmen.

Kredit365

Kredit365 är en populär smslångivare som ägs av Folkefinans AS Norge Filial Sverige. De menar själva att deras konkurrensfördel består av service, snabbhet och tillgänglighet. Det kan man säga att de uppnår genom en enkel låneansökan, snabba utbetalningar och mycket generösa öppettider.

Det är så klart fördelaktigt att få låna räntefritt men när det tillkommer diverse avgifter kan man inte direkt säga att lånet är kostnadsfritt. Här på SMSlånutanränta.se kan du hitta andra nykundserbjudanden som är mer förmånliga i och med att det finns många räntefria lån på marknaden där det tillkommer avgifter. Alltså lån som är helt räntefria och samtidigt helt kostnadsfria.

Sammanfattningsvis erbjuder Kredit365 ett mindre smslån utan ränta som dock inte är avgiftsfritt. Till deras fördel får man tillstå att det framgår tydligt på deras hemsida vilka avgifter lånet medför. Andra fördelar med företaget är att de lever upp till sitt slagord om god service, snabbhet och tillgänglighet. Du kan emellertid dock hitta billigare räntefria lån än det som Kredit365 erbjuder.

ANSÖK