Meddelandelån

Krav

  • 20 år
  • Inkomst: 24 000kr/år
  • Svensk medborgare
  • Ingen skuld hos kronofogden
ANSÖK

Meddelandelån - låna 500kr utan ränta och utan UC


Meddelandelån erbjuder nya kunder att låna de första 500 kronorna utan ränta i 15 dagar. Du behöver inte heller vara rädd för dolda avgifter eftersom varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Ytterligare en fördel med att ta ett smslån hos Meddelandelån är att de inte använder sig av UC. Detta blygsamma nykundserbjudande kan vara bra om du vill prova på långivarens tjänst.

Som ny kund kan du ansöka om ett smslån utan ränta på Meddelandelåns hemsida. När du väljer att låna 500 kronor framgår det tydligt att kostnaden är 0 kronor. Du identifierar dig genom att använda Bank-ID eller e-legitimation. Om frågor skulle uppstå har företagets kundtjänst generösa öppettider och kan nås sju dagar i veckan. Utbetalningen av lånet sker också snabbt särskilt om du är kund hos Nordea eller Handelsbanken. Om du har ett konto hos någon utav dessa banker är chansen stor att du får ditt lån utbetalt inom 15 minuter (detta gäller dock endast under deras öppettider).

Låna hos Meddelandelån

Meddelandelån är ett väletablerat företag som grundades 2006 och ägs av C Finans AB. Företaget har inriktat sig på smslån.

Efter att du har utnyttjat deras erbjudande om smslån utan ränta kan det löna sig att se sig om efter billigare alternativ. Särskilt om du vill låna mer än 5000 kronor. Här på Smslånutanränta.se har vi specialiserat oss på lånerbjudanden som är räntefria och därmed kan du då få bättre hjälp av en annan jämförelsesajt när det gäller lån med ränta.

Sammanfattningsvis kan sägas om Meddelandelån att de är en trygg långivare som är tydlig i sin information till dig som kund samt att de har snabb service. De erbjuder ett räntefritt smslån på 500 kronor till nya kunder men du kan emellertid tjäna på att jämföra med andra långivare när du sedan är intresserad av att låna högre summor.

ANSÖK