Monetti

Krav

  • 18 år
  • Någon form av löpande inkomst
  • Folkbokförd i Sverige
ANSÖK

Monetti - Låna 1000 kr räntefritt


Monetti är en av de långivare som erbjuder räntefria smslån. Hos dem kan du låna 1000 kronor i 30 dagar utan att behöva betala någon ränta. Detta är ett stående erbjudande som erbjuds till både nya och befintliga kunder. Man bör emellertid vara medveten om att det alltid tillkommer avgifter på smslån hos Monetti. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 350 kronor och en fakturaavgift på 45 kronor. Följaktligen kostar det räntefria låneerbjudandet alltså 395 kronor.

Om du bestämt dig för att ansöka om ett smslån hos Monetti gör du det enklast via deras hemsida. För att identifiera dig använder du dig av E-legitimation eller Bank-ID. Det är även möjligt att göra din identifiering genom ett telefonsamtal men då kan du behöva skicka in ytterligare id-handlingar vilket kommer medföra att det tar längre tid att få lånet. Om du redan är kund är det enklast och minst tidskrävande att ansöka via sms. Det är något som Monetti är relativt ensamma om på marknaden. Det kan tyckas vara lite konstigt i och med namnet smslån men på senare tid har det blivit allt vanligare att sms-långivarna endast erbjuder ansökningsprocessen via deras webbplats.

Låna räntefritt av Monetti

Monetti är väletablerade och har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, dock hette företaget Folkia från början. Det var 2015 som namnbytet blev aktuellt på grund av en tvist med försäkringsbolaget Folksam, men företaget har inte ändrat sitt koncept utan erbjuder fortfarande små snabba smslån.

Monettis räntefria smslån är inte bara ett nykundserbjudande utan går att utnyttja flera gånger. Det finns emellertid nykundserbjudanden på marknaden där det inte tillkommer diverse avgifter. Därför kan det ligga i kundens intresse av sondera terrängen innan beslut tas angående hos vilken långivare du tar ett lån.

Avslutningsvis erbjuder Monetti ett räntefritt smslån som dock inte är avgiftsfritt. På deras hemsida framgår tydligt vilken ränta och kostnad det blir för lånet, vilken vi tycker är mycket bra. Andra fördelar är att deras kundtjänst har öppet alla dagar i veckan samt att det finns flera ansöknings- och legitimeringsmetoder.

ANSÖK