Smslån 6000 utan ränta

Om du är ute efter ett smslån på 6000 kr utan ränta har du kommit rätt. Smslanutanranta.se damsugar nämligen marknaden varje dag och söker efter lån helt utan ränta. De gånger du behöver ett tillskott i kassan är det inte dumt att kunna låna pengar gratis och via den här sajten vill vi kunna bjuda er på den möjligheten.

Det är ganska få långivare som erbjuder möjligheten att kunna låna utan ränta och det är ännu färre som dessutom lånar ut avgiftsfritt. Därav brukar man får leta lite extra. På en del lån som är räntefria tillkommer det istället en uppläggningsavgift eller aviavgifter. I första han vill man så klart undvika det i och med att lånet då blir helt gratis. Kolla alltid upp detta innan ni lånar så att du inte drabbas av några dolda avgifter eller avgifter som du inte tänkt på vid ansökningstillfället.

De smslån utan ränta som finns på marknaden idag är vanligtvis bara gratis första gången. Detta beror på att långivaren inte tjänar något på att låna ut gratis. Varför de gör det är en uttänkt strategi för att locka till sig nya kunder. De är så pass övertygade om att de kunder de drar in återkommer och lånar fler gånger att de kan ha ett sådant förmånligt erbjudande helt enkelt.

Smslån 6000 kr utan UC

När du lånar pengar från ett kreditbolag/bank vill de alltid undersöka din kreditvärdighet innan de lånar ut pengar. Detta gäller även på ett så pass litet lån som 6000 kr. Kreditbolagen gör inte kreditupplysningen själva utan de anlitar ett upplysningsföretag som genomför den kontrollen.

Det finns ett antal upplysningsföretag och det största och mest kända är UC (Upplysningscentralen). UC ägs av storbankerna och är därav det mest använda upplysningsföretaget på marknaden idag. Dock finns det ett antal mindre kreditbolag som erbjuder smslån utan UC. De använder då ett annat upplysningsföretag för att se över din kreditvärdighet. Creditsafe och Bisnode är exempel på två bolag som ofta används vid dessa tillfällen.

När du tänkt ansöka om ett mindre lån, exempelvis 6000 kr, kan det vara klokt att leta efter ett alternativ där kreditupplysningen inte görs av UC. Om du har många kreditupplysningar hos UC sänker det nämligen din kreditvärdighet. Dessutom ser det inte bra ut att ha många kreditkontroller hos dem för mindre krediter, i alla fall inte om du tänkt ta ett större lån inom en rimlig framtid. Behöver du exempelvis ta ett bolån tas kreditupplysningen alltid via UC. Det är bara vid ansökan om mindre krediter det finns kreditbolag som inte använder UC.

JÄMFÖR SMSLÅN