Smslån 7000 kr utan ränta

Ett smslån på 7000 kr utan ränta hittar du hos ett fåtal långivare. Aktörerna som tillhandahåller ett så pass vasst erbjudande gör det för att locka till sig nya kunder. Konkurrensen är verkligen stenhård bland långivarna i snabblånebranschen och då gäller det att sticka ut som långivare för att få några kunder. Att göra det genom att erbjuda nya kunder det första lånet gratis är konkurrenskraftigt. Då får du som kund möjlighet att prova långivarens tjänst helt utan kostnad. Om du gillar tjänsten är långivaren övertygad om att du kommer återvända och använda deras tjänst igen. Därav är detta ett sätt som fungerar och som långivaren i förlängningen tjänar pengar på trots att det vid första lånet inte tjänar en krona.

Räntefria smslån-erbjudande

När du hittar räntefria smslån rekommenderar vi att du ska undersöka dem noggrant. Det kan nämligen vara så att dessa erbjudanden är räntefria men inte avgiftsfria. Istället för att ta ut ränta väljer långivaren att ta ut en uppläggningsavgift eller/och en aviavgift. Ifall du ser att erbjudandet innehåller en avgift bör du jämföra mot fler erbjudanden och se vad som är mest prisvärt. Ibland kan det vara så att ett smslån med ränta är billigare i dessa fall.

Det som är bra och veta är att det finns ett antal långivare som erbjuder smslån som både är räntefria och avgiftsfria. I första hand är det således dessa du ska leta efter om du vill låna pengar gratis.

Tips till dig som vill låna 7000 kr utan ränta

De smslån som är räntefria är ofta kombinerade med en kort amorteringstid. Det är viktigt att ha respekt för detta. Om du inte har råd att betala tillbaka i tid kan nämligen ett smslån utan ränta bli en dyr historia istället. Missar du deadline för återbetalning tillkommer inkassoavgifter och så småningom även Kronofogdens avgifter. Innan du låna 7000 kr utan ränta rekommenderar vi därför att du gör en tydlig budget så att du ser att du klarar av att betala tillbaka i tid. Alternativet att ta ett smslån med ränta kan ibland vara smart just för att de erbjudandena allt som oftast tillhandahålls med längre amorteringstid.

JÄMFÖR SMSLÅN