ViaConto

Krav

  • 18 år
  • Svensk medborgare
  • Ej skyddad identitet
  • Svenskt bankkonto
  • Mobiltelefon
ANSÖK

ViaConto – smslån utan ränta upp till 6000 kr

Recension - ViaConto
Betyg 3.5/5

ViaConto har ett nykundserbjudande som innebär att du som ny kund erbjuds ett smslån utan ränta på upp till 6000 kronor. Detta får du låna i 30 dagar. Förutom att lånet är räntefritt, får du även låna dessa 6000 kronor helt utan att andra avgifter tillkommer. Lånet är tillgängligt för de flesta då företaget godkänner betalningsanmärkningar. Vidare använder de sig inte av UC vilket kan vara en fördel för vissa låntagare.

Det är inte komplicerat att ta ett smslån hos ViaConto. Du surfar in på deras hemsida och väljer det belopp du vill låna. I detta fall högst 6000 kronor om du vill ta del av nykundserbjudandet. På hemsidan framgår det mycket tydligt vad eventuella kostnader och ränta blir. I ansökningsförloppet ska du sedan identifiera dig. Det kan du göra på flera olika sätt, till exempel genom Instantor och bankdosa. Om du behöver hjälp eller om frågor uppstår under låneprocessen kan du snabbt få hjälp eftersom företaget har förmånliga öppettider och en live chat där du kan få svar på frågor. Sedan dröjer det inte länge innan du har svar på om du är beviljad lånet eller ej.

ViaConto ägs av VIA SMS Group som grundades 2008 i Litauen. De erbjuder användarvänliga mikrokrediter som är avsedda att lösa oförutsedda utgifter eller tillfälliga finansiella problem. Företaget lever upp till sin vision om att erbjuda en användarvänlig tjänst.

När du har utnyttjat ditt nykundserbjudande hos ViaConto har du också förbrukat din chans att låna räntefritt. Vid ditt nästa smslån kommer du att behöva betala ränta. Här hos SMSlanutanranta.se kan du hitta fler alternativ där du kan låna utan ränta. Efter du förbrukat ditt smslån utan ränta hos ViaConto kan de således vara värt att besöka oss för att enkelt hitta fler aktörer som har så fördelaktiga erbjudanden.

Sammantaget erbjuder ViaConto ett relativt frikostigt nykundserbjudande tillsammans med god service genom en tydlig hemsida och en live chat där du får svar på dina frågor. Ett första smslån hos ViaConto är ett bra alternativ som vi kan rekommendera men vid ett andra lån finns det andra företag som har en mer fördelaktig ränta.

För fler smslån utan ränta, klicka här.

ANSÖK