Vivus

Krav

  • 18 år
  • Svensk medborgare
  • Inkomst: 100 000kr/år
ANSÖK

Vivus

Recension - Vivus
Betyg 4.5/5

Vivus har ett nykundserbjudande som innebär att nya kunder får låna från 500-6000 kronor i upp till 30 dagar utan att behöva betala ränta. Om du är mellan 18-21 år får du låna upp till 4000 kronor och är du över 21 år får du låna den högsta summan 6000 kronor. Detta smslån utan ränta är dessutom avgiftsfritt vilket gör lånet mycket förmånligt. Fler fördelar med lånet är att företaget inte använder sig av UC och de godkänner även betalningsanmärkningar. Vivus tanke med det generösa erbjudandet är givetvis att nöjda förstagångskunder ska återkomma då de nästa gång söker ett smslån och utifrån företagets popularitet verkar det som om de lyckas uppnå detta.

Vivus hemsida

För att ta ett smslån utan ränta hos Vivus besöker du deras hemsida via din dator eller telefon. Sedan fyller du i din ansökan och avslutar med att identifiera dig med hjälp av e-legitimation. Skulle du sakna detta eller om du behöver hjälp av något slag kan du välja att bli uppringd av deras kundservice som har mycket generösa öppettider. Beskedet om ditt lån har gått igenom får du inom 15 minuter.

Vivus drivs av 4Finans AB och är en populär och välkänd långivare som erbjuder smslån både inom Sveriges gränser och utanför. De har en slogan som lyder Pengar för den moderna människan och man kan säga att deras nykundserbjudande passar dagens människor som lever i en vardag med högt tempo.

Har du väl lånat hos Vivus och skött dina återbetalningar höjs ribban för hur mycket du får låna vid nästa lånetillfälle. Det är emellertid högst sannolikt att du hittar andra billigare alternativ på annat håll efter att du utnyttjat nykundserbjudandet.

Sammanfattningsvis får vi på SMSlånutanränta.se tillstå att Vivus erbjuder ett frikostigt nykundserbjudande. Vidare är de ett väletablerat och tryggt företag med en välfungerande kundservice och en tydlig hemsida. Vi kan starkt rekommendera att ta ett första smslån hos Vivus men vid ett andra lån kan det vara fördelaktigt att jämföra med andra lån.

ANSÖK