Ferratum

Krav

  • 21 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Deklarerad inkomst
  • Inget skuldsaldo hos kronofogden
ANSÖK

Ferratum Bank

Recension - Ferratum Bank
Betyg 5/5

Som ny kund hos Ferratum Bank har du möjlighet att låna upp till hela 15 000kr i 30 dagar utan ränta. Lånet blir dessutom helt kostnadsfritt då det inte tillkommer några andra dolda avgifter såsom uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Detta generösa erbjudande gör Ferratum Bank till en väldigt populär långivare hos våra användare och kombinerat med möjligheten att låna trots att man har betalningsanmärkning, samt att man tillhandahåller en ansökningsprocess som inte använder UC för kreditkoll, gör detta Ferratum Bank till en svårslagen konkurrent på snabblånemarknaden.

Som ny kund gör du din ansökan via Ferratum Bank´s hemsida, återkommande kunder kan ansöka direkt via sms med mobilen eller från hemsidan om man istället föredrar det. Hela ansökningsprocessen avslutas med att signera med BankID/mobilt BankID. Om du skickar in din ansökan under normal öppettid får du beskedet direkt om du är beviljad lånet eller ej.

Ferratums ansökning

Ferratum Bank är en jämförelsevis stor och etablerad aktör och var det första bolaget att lansera mobila SMSlån i Europa. Bolaget har erbjudit sina finansiella tjänster sedan 2005 och kan stoltsera med att sysselsätta över 500 medarbetare. Att Ferratum Bank har erhållit denna position på marknaden borgar för ett tryggt och säkert alternativ för den som söker denna typ av lån.

För den som redan har nyttjat Ferratum Banks nykundserbjudande finns det billigare alternativ. Den relativt nypopulära låneformen kreditkonto kan ofta vara ett billigare alternativ om man söker snabblån med längre löptid. Här på SMSlånutanränta.se jämför vi avsiktligt endast låneerbjudanden som är räntefria så är du intresserad av andra typer av lån kan andra typer av jämförelsetjänster vara mer lämpliga för dig.

Utformningen av det räntefria lånerbjudandet, tillsammans med långivarens lånevillkor, ligger som grund för det goda betyget som vi på SMSlånutanränta.se ger Ferratum Bank. Att Ferratum Bank dessutom har en trevlig och serviceinriktad kundtjänst, generösa öppettider och snabba utbetalningar gör att långivaren hamnar på en topp-placering bland andra långivare här på SMSlånutanränta.se.

ANSÖK
Ferratums startsida