Smslån 5000 kr utan ränta

Att det erbjuds smslån på 5000 kr utan ränta känns helt osannolikt men det finns faktiskt en del kreditbolag som har ett sådant erbjudande. Det är inte många men det finns ungefär en handfull aktörer som tillhandahåller detta. Hos de flesta kreditbolag gäller dock bara erbjudandet första gången du lånar pengar hos dem. Det fungerar lite som en nykundspremie. Du får alltså möjlighet att prova lånet en gång innan du behöver betala för dig. Kreditbolaget räknar kallt med att du tycker att deras produkt är så bra att du återkommer och lånar pengar fler gånger av dem. Det är först då som de börjar tjäna pengar på dig.

Som vi nämnt ovan är det vanligast att du bara erbjuds ett smslån på 5000 kr utan ränta första gången du lånar hos kreditbolaget. Emellertid finns det ett kreditbolag där du alltid kan ta ett smslån utan ränta. Kreditbolaget heter Loanstep och erbjuder smslån upp till 5000 kr utan ränta med en amorteringstid på 14 dagar. Visserligen är 14 dagar en kort period men om man får slut pengar strax innan lönen kan det vara ett gratis sätt att klara sig tills löneutbetalningen kommer.

Vi rekommenderar alltid att man i första hand ser om det finns något lån utan ränta och i andra hand att man väljer ett lån med så låg ränta som möjligt. Undersök även om det tillkommer några avgifter. Ibland kan nämligen lånen vara räntefria men inte avgiftsfria. Ett lån som är helt kostnadsfritt är så klart att föredra.

Låna 5000 direkt

När du är ute efter ett lån på 5000 kr med snabb utbetalning är smslån den typ av lån som helt klart är snabbast. Ett smslån går nämligen att få direkt i samband med att du skickar in ansökan (så länge den blir godkänd). För att det ska gå så fort som möjligt är det dock två saker som måste samspela. Dels måste du se efter om långivaren har möjlighet att göra en direktutbetalning till den bank du har och dels måste långivaren du väljer att ansöka hos ha öppet sitt kontor i samband med att du skickar in ansökan.

Föreligger detta vid den tidpunkt som du ansöker får du ditt smslån på 5000 kr direkt. När man i lånesammanhang säger att lånet betalas ut direkt brukar det handla om att låntagaren får pengarna inom 15 minuter efter det att ansökan är inskickad. Detta under förutsättning att ansökan blir beviljad.

JÄMFÖR SMSLÅN