Smslån 8000 utan ränta

Att folk tar ett smslån på det specifika beloppet 8000 kr är inte det vanligaste. Då är det betydligt vanligare att välja ett jämnt belopp i närheten av den summan man faktiskt vill låna, som i det här fallet skulle vara 10000 kr. Dock är det ändå just den flexibla valmöjligheten som många gillar med smslån. Det vill säga att om du bara behöver 8000 kr så är det bara den summan du behöver låna. Med andra ord blir det bara ränta beräknat på den summa du faktiskt behöver vilket är ekonomiskt och smidigt.

Om det är just ett smslån utan ränta på summan 8000 kr du är ute efter finns det inte så många kreditbolag att välja på. Det är framförallt tre långivare som erbjuder det för tillfället. Dessa är Ferratum, Risicum och ViaConto. I stort sett alla långivare som erbjuder smslån utan ränta gör det bara första gången du lånar pengar av dem. Om du har lånat hos långivaren tidigare blir du istället erbjuden ett lån enligt deras standardprislista. Detta är ett sätt för långivarna att locka till sig kunder på det viset att de får prova långivarens tjänst gratis vid första tillfället.

Få pengarna snabbt

Behöver du pengarna snabbt? Då är ett smslån helt rätt val. Från det att du skickat in en låneansökan tills att du har pengarna på ditt konto tar många gånger bara 15 minuter. Om du har bråttom gäller det dock att du ser till att två saker sammanfaller. Dels måste långivaren du tänkt låna hos ha så kallad ”direktutbetalning” till din bank och dels måste den långivaren ha öppet sin kundservice. Föreligger detta scenario kan du vara ganska säker på att du har pengarna inom en kvart.

Om du ansöker om ett smslån på natten när alla långivare har stängt får du pengarna först efterföljande vardag. Detta får ändå ses som snabbt, i alla fall i jämförelse mot det flesta andra låneprodukterna som finns på marknaden. Privatlån och bolån är exempel på två låneprodukter som du vanligtvis får vänta flera dagar på innan pengarna sitter på ditt konto.

JÄMFÖR SMSLÅN