Risicum

Krav

  • 18 år
  • Fast inkomst
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Folkbokförd i Sverige
ANSÖK

Risicum - Låna 10000 kr utan ränta och utan UC

Recension - Risicum
Betyg 3.5/5

Hos Risicum erbjuds du som ny kund låna upp till 10 000 kronor utan ränta samt utan andra avgifter. Detta nykundserbjudande gäller dock bara deras kreditlån och inte smslånet. Som kund bör du vara medveten om att det räntefria erbjudandet bara gäller den ena sortens lån. Nykundserbjudandet gäller i 30 dagar och det är således så länge lånet är kostnadsfritt för dig som kund. Förutom att man erbjuds låna 10 000 kronor utan ränta, erbjuder Risicum även lån utan UC kontroll. Däremot godkänns inte att man har betalningsanmärkningar. Sammanfattningsvis har Risicum ett bra nykundserbjudande men man bör som kund se till att det är ett kreditlån man ansöker om när man vill låna utan ränta.

Risicums ansökan

När du som ny kund ska göra din ansökan Risicums hemsida är steg ett just att välja vilken sorts lån du är intresserad av. När du ska låna utan ränta väljer du följaktligen kreditlån. För att identifiera dig behöver du ha BankID eller ett personkonto på Nordea. Ett preliminärt svar på din ansökan får du kort efter du skickat den och utbetalning av dina pengar är möjlig under kundtjänst öppettider vilket innebär måndag – lördag.

Risicum grundades 2005 och är väletablerade inom smålånebranschen både i Sverige och i andra Europeiska länder. På den svenska marknaden är de även ansvariga för Lånbutiken.se som är en populär långivare.

När du har utnyttjat Risicums nykundserbjudande kan det vara värt att titta dig runt lite innan du tar ännu ett lån hos denna långivare eftersom det finns andra billigare alternativ på marknaden. Hos oss på SMSlånutanränta.se har vi inriktat oss på räntefria låneerbjudanden sålunda kan andra jämförelsesajter vara mer lämpliga om du är intresserad av andra typer av lån.

Sammantaget erbjuder Risicum ett stabilt räntefritt lån med sunda och seriösa villkor. Förutom relativt generösa öppettider för deras kundtjänst erbjuder de även en livechat på deras hemsida där du snabbt får svar på eventuella frågor. Det är emellertid tur eftersom hemsidan inte är helt tydlig.

ANSÖK